11.11.2015

Marraskuun sny ja puuttuvat jalkalistat...

Marraskuun sny-paketti saapui jo eilen postiin mutta remppaväsy iski enkä jaksanut noutaa sitä heti. Tänään sitten onki ollut iskias ja lonkka kipuilua, eli lepopäivä kaikesta.  Saapunut paketti jäi kaihertaan mieltä, olisi siis pitänyt hakea heti niin olisin saanut piristystäkin heti!


Älkää antako puuttuvan jalkalistan häiritä,
vaikka minua se häiritseekin!


Joulukalenteri (kuinka maltan olla syömättä nuita heti..), kauneimmat käsityöt-lehti,
addin puikot, lankaa, koiralle herkkuja, tiskirätti, silmukkamerkki ja pöllökortti.
Kiitos SNY kivasta paketista!

Kaupassa katselinkin ohimennen josko ostaisin jonki lehden pitkästä aikaa mutta en sitten ostanutkaan, lehti tuli juuri sopivasti. Kiitos erityisesti tuosta langasta, juuri sellaista mitä olen pitkään halunnut kokeilla. Puikotkin tuli tarpeeseen! Viimeksi lähettämäsi puikot onkin jo käytössä, ja homma sujuu huomattavasti joutuisammin!

~
Lehdestä löytyi jotain mitä voisin laittaa työn alle:
Pöllötyynyt veljen tytöille, liivin itselle, 
huppuhuivissa mielenkiintoinen neulepinta ja harmaa neulepeitto.


Ja loppuun vielä kuvakollaasi kuinka kuvaus täällä todellisuudessa onnistuu...Aina se on kaikessa mukana. Tällä kertaa tavallista enempi kiinnosti häntäkin paketin sisältö. Erityisesti tykkää kanasta joten hotkas yhden kanan makuisen tikun samantien. Sittenpä ei nirsolle maistunutkaan enää nuo pussiherkut. Jos ei kelpaa palkkioherkkunakaan niin koiravieraille kelpaa varmasti.

Koirakin kiittää snytä!


2 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti!

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisen maukas paketti kun Virallinen Valvoja on asian tarkastanut omalla hurmaavalla tavallaan. Ihana raportti ja paketin sisältö tietysti!t. jonkun toisen SNY