7.7.2015

Ylläri muistaminen snyltä

Tänään postilaatikossa odotti yllätyspostia,
viimeinen muistaminen snyltä.
Magneetti ja vihkonen.

Yllärit on aina kivoja, kiitos!
Sny, kyllä nautin kaikesta huolimatta.
Kunhan kiireet hellittää niin pääsen neulonnankin ääreen.

Sny kevät 2015 -kierros


Salainen neuleystäväni oli Atia.6.7.2015

Kesäkassivaihto 2015


Osallistuin kesäkassivaihtoon pitkästä aikaa. Ja kyllä kannatti!


Sain tooosi ihanan kassin, herkkuja ja piskuisen muistivihkosen. 
Kuvasta puuttuu salmiakit.. ;) Kerkesin muutaman itse maistella 
kun rasia olikin yhtäkkiä tyhjä, ahmatti kävi asialla..


Isost kiitos parilleni!
Kassi on niin ihana etten ole vielä raaskinu paljoa käyttää etten vain sotke sitä.


Itse tein tälläisen kassin joka lähti juuri saajalleen.
Kassi on tehty kierrätyskankaista. Pääli- ja vuorikankaat on samaista kangasta, vanhoista koristetyynyliinoista. Hihnat omasta kangasvarastosta, marimekkoa. Kassin sisälle laitoin vetoketjullisen taskun jonka nappasin isosta kassistani jossa koin sen turhaksi.

Perhoset kukkakassissa


2.7.2015

Pitäisi pitäisi..

Välillä olen niin väsynyt että itkettää.. ja naurattaa perään. Välillä ei tiedä onko se itkua vai naurua, mutta vedet valuu silmistä.. Paikkoja pitäisi järjestellä, tavaroille löytää oma paikkansa, remonttia pitäisi jatkaa, pihaa pitäisi laittaa, ruokaa pitäisi tehdä, pyykkiä pitäisi pestä ja ruokaakin tehdä.. nykyisessä retroköökissä.. jossa ei ole tiskikonetta asennettu. Asiat ei kovalla vauhdilla etene (vaikka tässä tuntuu välistä vauhdin päätä huimaavan), kolmivuorotyö katkaisee kotona touhuamisen. Toisaalta ei haittaa, onpahan sopiva pako kaaoksen keskeltä. Mutta eniten kai minua ahdistaa kun ei asiat tapahdu joutuisasti. Malttamaton? Kolmen viikon aikana pitäisi saada paljon aikaan.. Kiire kai tässä tulee.


Koiraa ulkoilutan näissä maisemissa. 

Välillä on pakko hypätä ajelemaan ruohonleikkurilla ympäri tonttia, leikattavaa on.. Mutta ei haittaa, soppeli omissa ajatuksissa oloa ja kun kuulokkeet korvilla ajaa niin ei kuule pelkästään leikkurin pärinää. Mikäs siinä musiikin jytkeessä huristella :)

Joku päivä otan aikaa itselleni ja kaivan ompelukoneen esille.. (ja yritän saada sille johonkin pöytätilaa.. :/ ) Verhoja pitää ommella ja on muuten eräs kassikin ommeltavana ;) Kankaat on hyllyllä odottamassa, kun vain vielä löydän hyvään talteen pakatun vetoketjun...

1.7.2015

Laina tikku

Isoja suuria asioita.. paljon on tapahtunut. Ehkä isoin asia on se kun uskalsin ottaa velkaa lisää. Heilan kanssa päätettiin laittaa oikeasti hynttyyt yhteen joten molempien omat asunnot päätettiin laittaa vuokralle ja itse muutettiin toiseen omaan.. vai onko tämä nyt sitten kolmas.. No joka tapauksessa naapuri kunnasta löytyi sopiva talo ja halli, johon ihan varmasti mahdumme lapsineen ja projekteineen. Itse talossa reilu 120 neliötä ja hallissa toinen mokoma.. ja ahtaaksi tuntuu käyvän. Tosin asiaan varmasti vaikuttaa se kun remppa on kesken ja minun osakkeesta on tavarat "jo" täällä. Nettiä ei ole toistaiseksi laitettu tänne kun eihän sitä tämän hässäkän keskellä kerkeä surffailla. Nyt sain lainatikun jotta laskut ym. asiat tulee hoidetuksi.

Tässä vähän kuvaa alku taipaleelta, eli kuvia ennen..


Jälkeen -kuvia sitten kun on paikat järjestyksessä.

Viimeinen sny-paketti seilasi entisen noutopaikan kautta nykyiseen asiamiespostiin, ja makasi siellä jonkin päivän. Koskaan minulle ei tullut saapumis ilmoitusta. Onneksi emo sen minulle lähetti.


Kitos snylle paketista! Pullea paketti sisälsi runsaasti syötäviä herkkuja ja juotavaakin kahvin muodossa, koiraakin on muistettu. Kasvonaamio ja jalkojen kuorinta aine, sekä lankoja. Kivat värit noissa regia-langoissa. Poika taitaa saada useammat sukat ensi syksynä :) Tuo flora-langa ei kovin sytytä, efektilangat kun ei ole se mun juttu. Sny, antaisitko vihjeitä mitä siitä tekisin. Noista olen nähnyt joidenkin tehneen huiveja, mutta itse en tykkää niistä.

Arvoitukseksi vielä jäi kuka snyni oli.