28.1.2016

Jäykät kaapelit

Kaavoihin kangistunut kokeilee itselle vierasta tapaa neuloa ja ihastuu, magic loop!

Kokeilin tällä työllä kunnolla ensimmäistä kertaa magic loopilla neulomista. Koska toisia samankokoisia pyöröjä ei varastostani löytynyt, pari täytyi aloittaa sukkapuikolla. Mutta ei sit tuntuneetkaan enää yhtään hyviltä. Tänään nappasin ruokakaupasta toiset jäykkikset, ja vaikka jäykät onki niin helpompia on neuloa. Pitääkin tehdä puikkoinventaario ja hommata notkea kaapelilliset pyöröt. Taitaa knitprot olla parhaimmat, vai mitä te käytätte?

Näistä on tulossa säärystimet. Ohje on Katin ja löytyy hänen blogistaan osio kerrallaan. Taitaapa olla ensimmäinen työ mihin olen pystynyt keskittymään kunnolla ja neulomaan yhtämatkaa julkaisujen kanssa. Ja nyt jo odottelen jatkoa... :) Kaikki kiitos Katille!

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kiva, että lähdit mukaan. =)
Uusi ohje pläjähti just ilmoille. Ja sä varmaan kohta huomaat mikä juju tuossa on... ainakin kuvasta niin päättelen ja on muuten hyvät värit sulla. =)

Kati kirjoitti...

Ai niin. Knit prot on kyllä mulla suosiossa notkeissa kaapeleissa, addin puikoissakin tosin on mukavan notkea kaapeli ja monet kehuu hiya hiyan puikkoja ja kaapeleita, niitä ei ole vielä ite tullu hankittua. Jäykissä kaapeleissa on se huono puoli, että ne saattaa katketa helposti loopatessa.