16.6.2016

Mieti kivoja juttuja
Niinhän se on että kaikki hauska loppuu aikanaan, niin kuin tämä sny-kierroskin. Mutta ei kai me lopullisia hyvästejä jätetä?
Jokainen lähettämäsi paketti oli mieluinen ja palautteen olen antanut rehellisesti ;)
Mukavaa oli ja nyt on aika muistella kivoja juttuja! Ja ottaa jossain vaiheessa lähettämäsi langat työn alle. Vielä ei niille ole aikaa kun tulee niitä "pakko tehdä tää nyt" -töitä ja mun aika käsitöille on mitä on... Ei vaan ehdi niin paljoa kun haluaisi.

Mutta vielä esittelen
Sny-kierroksen viimeisen paketin:


Rasia pullollaan nuorelle miehelle herkkuja, poika oli otettu näistä ja todella iloinen! Kiitokset siis häneltäkin ("laitathan senki sinne nettiin sit") Itselleni pihistin tuon kivan pikku laatikon ;)

Ja minulle tuli snyn neuloma strömsö-keeppi harteilly lämmittämään. Tälle on kyllä käyttöä täällä pohjoisen kesä illoissa ja töissä yövuorossa tämä on oivallinen! Löytyykö tälle ohje jostain? Voisin itsekin neuloa tälläisen pukin konttiin.
Yrttijalkakylpy, käsivoide ja suihkugeeli pääsevätkin heti käyttöön. Vihdoin kokonainen viikonloppu vapaata ja aikaa itselle! Votiivit säästän syksyn pimeisiin iltoihin, ah niin ihana tuoksu! 
Puuvillalangoista mietin ensin syntyvän paketissa olevalla ohjeella toppi mutta houkuttaisi tehdä kassi tai ystävän pienokaiselle peitto.. Saapas nähdä!

Kiitos Mustakissa, ei enää niin salainen neuleystäväni tästä ja koko keväästä! 

♥ 


Ihanaa ja aurinkoista kesää!

🌸 🐛 🐦 ⚓ 🚲 🍓🍦🐝🐜🐞☀⛅☁⚡☔🌅🚣6 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Kiva että tykkäsit. On ollut mukavaa olla parisi tässä vaihdossa ja varmasti käyn täällä kurkkimassa jatkossakin;)
Keeppiin on ohje Strömssön ohje sivulla, vaikka itse tein ohuemmasta langasta kaksinkertaisella langalla ja lisäsin hieman silmukoita. Tosi helppo ohje ja mukava neuloa. Kävin tyttären kanssa pääsykokeissa(siis hän kävi kokeissa ja minä hengailin mukana) Joensuussa ja pitkällä junamatkalla oli kiva puikkoja heiluttaa. No, ei se sillä matkalla ihan valmiiksi tullut, mutta mukava neuloa oli.
Ajattelinkin, ettei se nuori herra siitä laatikosta niin välitä, mutta sinä saat siitä hyvän säilytysboxin.

Toivotan sinulle ja perheellesi oikein mukavaa kesää. Mulla muuten alkoi tänään loma. Ai ihanuutta, kyllä olinkin sen tarpeessa. Kuukausi, luksusta.

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti <3

Sirpukan solmuissa/ Mira kirjoitti...

Ihana paketti! :) Ja syksyllä alkaa ilmeisesti uusi kierros eli homma jatkuu .. ;)

Monica kirjoitti...

Ihanaa lomaa! Mulla ei sellaista luksusta ole joten arvostan vapaapäiviä entistäki enempi.

Monica kirjoitti...

Niinhän se alkais. Harkitsen osallistunko vai keskitynky kokonaan langavaraston tyhjennykseen. Taitaa olla kiire syksy tiedossa kun työn päälle on koulutusta ja opiskelijat aloittavat työharjoittelunsa.. joten syksy menee lukiessa ja arvioidessa :/ Muuten on ihan kivaa puuhaa mutta kun sitä lomaa ei ole niin ei pääse lepäämään kunnolla työhommista.

Osakainen kirjoitti...

Ihana runo tuossa kortissa ja kiva paketti myös.