28.1.2016

Jäykät kaapelit

Kaavoihin kangistunut kokeilee itselle vierasta tapaa neuloa ja ihastuu, magic loop!

Kokeilin tällä työllä kunnolla ensimmäistä kertaa magic loopilla neulomista. Koska toisia samankokoisia pyöröjä ei varastostani löytynyt, pari täytyi aloittaa sukkapuikolla. Mutta ei sit tuntuneetkaan enää yhtään hyviltä. Tänään nappasin ruokakaupasta toiset jäykkikset, ja vaikka jäykät onki niin helpompia on neuloa. Pitääkin tehdä puikkoinventaario ja hommata notkea kaapelilliset pyöröt. Taitaa knitprot olla parhaimmat, vai mitä te käytätte?

Näistä on tulossa säärystimet. Ohje on Katin ja löytyy hänen blogistaan osio kerrallaan. Taitaapa olla ensimmäinen työ mihin olen pystynyt keskittymään kunnolla ja neulomaan yhtämatkaa julkaisujen kanssa. Ja nyt jo odottelen jatkoa... :) Kaikki kiitos Katille!

3.1.2016

Kopoti kop

Taavin päivänä hän syntyi, korvat kasvoivat seuraavana päivänä ja pesun jälkeen häntä ja harja kasvoivat. Silmät aukesi uudenvuodenpäivänä. Tänään nimesin Elmeriksi. Ensiviikolla Elmeri matkustaa uuteen kotiin.

Ponin neuloin novita suomivillasta. Sain langat viime vuonna ravelryn ystävänpäivävaihdossa. Lanka oli yllättävän mukavan tuntuista ja joutuisaa neuloa. Ostin sitä lisää kun epäilin ettei työhön riitä, mutta sitä jäikin yli kerän verran harmaata ja vajaa kerä valkeaa. Mitähän niistä keksisin... kaikki iholle tuleva on pois pelistä. Ehkäpä patalappu.