18.3.2016

Koukku vauhdissa


Olaf toinen osoittautui malttamattomaksi veitikaksi ja näyttää hällä olevan mannekiininkin vikaa.. kuvattavaksi kun huomasi pääsevänsä niin johan alkoi keikistely! 
Mutta mitä Olaf tässä kuvasarjassa tuumailee? Keksi tarina! Parhaan tarinan julkaisen blogissani ja palkitsen jollain pienellä kevään aikana. Ja mainostaakin voi omassa blogissa niin saadaan useampi tarina. Tarinointi aikaa on ainakin 31.3 saakka.
Sny lähettämistä lankoista on syntymässä jotain. Aluksi ei ollut ajatusta mikä tästä tulee, mutta taitaa tulla pussukka omalle kännykälle. Vähän on hitaanlaista hommaa, kiitos tiukan käsialani. Napakkaa pintaa tulee ja mietinkin että tällä tavalla tulisi kiva kaitaliina/poppana keittiön pöydälle.Kevät tekee taikoja, kirkkaat värit on nyt minunkin mieleen. Kirkkaaseen väriin kun on yhdistetty grafiitin harmaata niin olen myyty.. Kangaskaupassa käydessäni huomasin tämän kankaan niin olihan se ostettava, vaikka koko käynti siellä oli ihan jotain muuta ompelutyötä varten..


En ole tainnut muistaa esitellä näitä. Yllä siis ompelemani keittiön verhot. Näitä syntyi kaksi samanlaista, olempiin ikkunoihin omansa. Kangasta jäi, joten muutama patalappukin on suunnitelmissa. Ja jää vieläkin.. mitähän muuta keksin..?

Aurinkoista kevättä ja muna rikasta pääsiäistä! Me vietämme pääsiäisen ihan jossain muissa maisemissa... joten pääsiäistä ei ole kotiin laiteltu.


14.3.2016

Sny maaliskuu

Ensimmäinen paketti on täällä!


  • Kauneimmat käsityöt josta löytyy koukkuamisohjeita (ja paljon muutakin)
  • Koukkuamiskoukku ja musta & valkoinen catania kerät
  • Kämmekkäät alpakkalangasta, ihanat!
  • Namia koiralle ja minulle, molemmille omat ;)
  • Kaunis rasia josta löytyi tuoksukynttilät, suosikkini valkolumimarja ja uusi tuttavuus keltainen, ihana tuoksu sekin. 
  • Huulirasva, mistäs arvasit että huuleni kaipaavat kosteutusta :)

Niin kiva kokonaisuus, kiitos sny!

Kädet jo syyhyää päästä koukkuamaan, mutta ensin toinen Olaf täytyy saada valmiiksi "pika pikaa". Aikaa on ensiviikolle. Olaf kyllä syntyy aika ripeästi mutta vuorotyö rohmuaa ison loven ajastani. Onneksi tällä viikolla on enempi vapaata kuin muuten viimeaikoinen. Ennen pääsiäistä täytyy Olaf luovuttaa nimpparisankarille ja sitten laitammekin nokat kohti Etelä-Suomea.

Kevät teki kattolumesta verhokapan ikkunaan. Taustalla näkyy pihallani oleva komein puu.
Jospa saisin sen joskus kuvattua kokonaan.


Olaf


Ensimmäinen virkattu Olaf, toinen koukulla ja kolmas jonossa.
Tämä luovutettu tätitettävälle viimeviikolla.

Ohje: Blogista One Dog Woof, ChiWei Ranck9.3.2016

Kärsivällisyys


Kiitos sny kortista!
Kärsivällisesti täällä odotellaan. Ei kiirettä, naistenpäivähän on jokapäivä ;)